Dutch7, The Suppliers en NoName Group bundelen krachten en gaan verder als ONA Group: ’the excitement engineers’

03 / 07 / 2023

Soest, 3 juli 2023 – Vandaag presenteren wij de lancering van ONA Group: een krachtig collectief van de gerenommeerde evenementenbedrijven Dutch7, The Suppliers en NoName Group.

Meet ONA Group – the excitement engineers
ONA Group bestaat uit gedreven denkers, doeners en gespecialiseerde labels met onder andere expertise in technische- en site productie, event management, veiligheid, crowd management en vergunningstrajecten. Van publieks-, privé- en zakelijke evenementen tot tijdelijke projecten op bijzondere locaties. Met behulp van geavanceerde technische ondersteuning en passie voor realisatie creëert ONA Group momenten die in het geheugen gegrift staan.

ONA Group brengt drie toonaangevende spelers in de evenementenbranche samen: Dutch7, The Suppliers en NoName Group. Zij hebben ieder hun eigen expertise en specialisme op het gebied van conceptontwikkeling, technische- en site productie, facilitaire invulling en aankleding van evenementen. ONA Group bestaat hierdoor uit vijf bedrijfspijlers: ONA Productions, ONA Supplies, ONA Concepts, ONA Venues en ONA Art.

ONA Group heeft afgelopen vrijdag 30 juni 2023 haar intrede genomen in een gloednieuw en klimaatneutraal bedrijfspand op bedrijventerrein Soestdijkse Grachten in Soest. De officiële opening vond vrijdagmiddag plaats in het bijzijn van relaties, collega’s, familie en vrienden.

“We zijn ervan overtuigd dat ONA Group de business van onze partners langdurig versterkt, hun ambities in de spotlight zet en de harten verovert van alle deelnemers, fans en bezoekers. ONA Group heeft de mensen, de middelen én de venues om van ieder bijzonder evenement een magische en overgetelijke beleving te maken. Oftewel: momenten momentum geven. Dat is wat wij bedoelen met ’the excitement engineers’.”

Iko Claassens Co-Owner

WonderfulWorldlyWinningWorkplace