/01

Onze bedrijven

Ready to rock your world? ONA is een collectief van gespecialiseerde services in de belevingswereld met expertise in project management, concept & formats, event production, event facilities, experiential & immersive experiences, venues en art management. Wij verzorgen losse elementen binnen een productie tot de realisatie van het volledige concept – we’ve got you covered.

Wij hebben de mensen, de middelen én de venues om van ieder bijzonder project een magische, onvergetelijke beleving te maken.

01

ONA Concepts

Bij ONA Concepts zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen, creëren, produceren en organiseren van diverse evenementen concepten die een onvergetelijke ervaring bieden voor elke doelgroep, waarbij de focus nu ligt op Culinaire en Winterse events.

02

ONA Productions

ONA Productions is een full-service productiebureau gespecialiseerd in technische en site productie, event management en vergunningstrajecten voor zowel zakelijke als publieksevenementen.

Met onze persoonlijke aanpak en daadkrachtige werkwijze brengen wij jouw evenement moeiteloos tot leven. Ons gespecialiseerde team, in combinatie met een landelijk netwerk van betrokken freelancers en partners, garandeert een succesvol verhaal achter elk evenement.

03

ONA Experience

ONA X is de nieuwste telg in de ONA group en gespecialiseerd in de vertaalslag van concepten naar immersive / experiential experiences voor merken, musea en events. Ons doel is vooral om ervaringen radicaal te veranderen door digitale en fysieke elementen naadloos te integreren, waardoor gedenkwaardige en betekenisvolle ervaringen worden gecreëerd.

Dit doen wij in onze rol als regisseur, ontwikkelaar en producent van design&build projecten. Ons doel is het creëren van toonaangevende meeslepende ervaringen en het bieden van tastbare klantvoordelen door middel van diepgaande analyses uit de praktijk. We combineren de memorabiliteit van fysiek met de intuïtiviteit en interactiviteit van digitaal.

En we bewaken de planning en het budget. Because it’s always about the budget…

04

ONA Supplies

Bij ONA Supplies krijg je toegang tot een uitgebreid netwerk van leveranciers. Hierdoor kunnen wij niet alleen een breed assortiment aanbieden, maar ook scherpe tarieven hanteren. Dit dankzij onze duurzame relaties met toeleveranciers, waardoor we de beste deals kunnen sluiten.

Wij geloven in het leveren van kwaliteitsproducten tegen betaalbare prijzen. Wij staan klaar om je te voorzien van alles wat je nodig hebt om van jouw evenement een onvergetelijke ervaring te maken.

05

ONA Venues

Binnen ONA Venues exploiteert ONA Group unieke evenementenlocaties. Centraal gelegen en one-of-a-kind. Elk van onze locaties is met zorg geselecteerd om een authentieke sfeer te creëren, zodat jouw evenement een onvergetelijke indruk achterlaat.

06

ONA Art

ONA Art biedt professioneel management voor getalenteerde (beeldend) kunstenaars. Wij bieden persoonlijke begeleiding op zowel zakelijk als creatief gebied, werken samen aan het opbouwen van het portfolio en bieden artiesten een podium binnen ons uitgebreide netwerk in de evenementenbranche.

EnormousEuphoricExcitingEvents

We geloven in het succes van intensieve samenwerking. Eigen initiatieven, bedrijven en publieke organisaties.
/02
Onze cases

Creating Meaningful Experiences: Uniting People and Concepts.

Bij ONA gaan we verder dan alleen het creëren van betekenisvolle ervaringen: we verbinden mensen op een unieke manier. Door de juiste beleving te bieden, leggen we direct contact en geven we momenten, momentum.

Onze expertise reikt verder dan creatieve en strategische denkkracht. We beschikken over een indrukwekkende realisatiekracht waarmee we keer op keer onderscheidende resultaten neerzetten.

Bekijk hieronder enkele van onze cases.

BRANDSOURBRANDSOUR
/04

Onze Brands

Steeds meer uiteenlopende brands veroveren de harten van deelnemers, fans en bezoekers. Van kunst, culinair, automotive tot locaties! Every moment, made momentous!