/01

Onze bedrijven

Ready to rock your event? ONA Group is een collectief van gespecialiseerde bedrijven in de evenementenbranche met expertise in event management, event producties, event facilities, venues, concepts en art. Wij verzorgen losse elementen binnen een event productie tot de realisatie van het volledige concept – we’ve got you covered.

We hebben de mensen, de middelen én de venues om van ieder bijzonder evenement een magische, onvergetelijke beleving te maken.

01

ONA Productions

ONA Productions is een full-service productiebureau gespecialiseerd in technische en site productie, event management en vergunningstrajecten voor zowel zakelijke als publieksevenementen.

Met onze persoonlijke aanpak en daadkrachtige werkwijze brengen wij jouw evenement moeiteloos tot leven. Ons gespecialiseerde team, in combinatie met een landelijk netwerk van betrokken freelancers en partners, garandeert een succesvol verhaal achter elk evenement.

02

ONA Supplies

Bij ONA Supplies krijg je toegang tot een uitgebreid netwerk van leveranciers. Hierdoor kunnen wij niet alleen een breed assortiment aanbieden, maar ook scherpe tarieven hanteren. Dit dankzij onze duurzame relaties met toeleveranciers, waardoor we de beste deals kunnen sluiten.

Wij geloven in het leveren van kwaliteitsproducten tegen betaalbare prijzen. Wij staan klaar om je te voorzien van alles wat je nodig hebt om van jouw evenement een onvergetelijke ervaring te maken.

03

ONA Concepts

Bij ONA Concepts zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen, creëren, produceren en organiseren van diverse evenementen concepten die een onvergetelijke ervaring bieden voor elke doelgroep, waarbij de focus nu ligt op Culinaire en Winterse events.

04

ONA Venues

Binnen ONA Venues exploiteert ONA Group unieke evenementenlocaties. Centraal gelegen en one-of-a-kind. Elk van onze locaties is met zorg geselecteerd om een authentieke sfeer te creëren, zodat jouw evenement een onvergetelijke indruk achterlaat.

05

ONA Art

ONA Art biedt professioneel management voor getalenteerde (beeldend) kunstenaars. Wij bieden persoonlijke begeleiding op zowel zakelijk als creatief gebied, werken samen aan het opbouwen van het portfolio en bieden artiesten een podium binnen ons uitgebreide netwerk in de evenementenbranche.

EnormousElectrifyingExcitingEvents

We geloven in het succes van intensieve samenwerking. Eigen initiatieven, bedrijven en publieke organisaties.
/02
Onze cases

Creating Meaningful Experiences: Uniting People and Concepts.

Bij ONA Group gaan we verder dan simpelweg evenementen organiseren. Met ons werk streven we ernaar om betekenisvolle ervaringen te creëren waar mensen en concepten op een unieke manier met elkaar verbonden worden.

Onze expertise reikt verder dan alleen creatieve en productionele slagkracht. We beschikken over een indrukwekkende realisatiekracht waarmee we keer op keer onderscheidende resultaten neerzetten. Bekijk hieronder enkele van onze projecten.

PARTNERSWINNING PARTNERSWINNING
/04
Onze partners

We versterken de business van onze partners en zetten hun ambities in de spotlight. Veroveren de harten van deelnemers, fans en bezoekers. Every moment, made momentous!