Het Dikke Torentje is uitgeroepen tot Beste Trouwlocatie van Nederland

06 / 03 / 2024

Vol trots kondigen wij aan dat Het Dikke Torentje door Top Trouwbedrijven is uitgeroepen tot Beste Trouwlocatie van Nederland! Tijdens de uitreiking op 5 maart mochten we de prestigieuze award in ontvangst nemen. Een buitengewone prestatie die Het Dikke Torentje officieel erkent als een toplocatie in de bruisende trouwbranche. Dit is een bevestiging van de harde inzet en passie waarmee het team van Het Dikke Torentje elke dag werkt om ieder moment bijzonder en memorabel te maken.

Bij ONA gebruiken we onze excitement-strategie om de beste totaalbeleving te creëren die jullie van ons gewend zijn. Deze erkenning inspireert ons alleen maar meer om te blijven excelleren in wat we doen.

Laten we samen proosten op deze schitterende prestatie en uitkijken naar alle prachtige momenten die nog te wachten staan bij Het Dikke Torentje. Op naar nog meer onvergetelijke verhalen!

“Dit is een ongelooflijke eer voor ons team, we zijn ontzettend trots dat onze prachtige locatie is erkend als een toplocatie binnen de trouwbranche. Deze prijs bevestigt onze passie, inzet en onze voortdurende toewijding als team aan het creëren van onvergetelijke ervaringen voor onze gasten.. en dat is waar het om gaat!”

Yvonne Claassens – van Beers Marketing Manager van Het Dikke Torentje

LEGENDARYLIMITLESSLUXURIOUSLOCATIONS