/00

Over ONA

We are ONA – the excitement engineers

ONA Group is een krachtig collectief van gedreven denkers, doeners en gespecialiseerde bedrijven in de evenementenbranche met onder andere expertise in concepting, technische productie, site productie, eventmanagement en vergunningstrajecten voor zowel zakelijke als publieksevenementen. Van losse elementen binnen een productie tot de realisatie van het volledige concept; waaronder alle mogelijke producten, materialen en faciliteiten, inclusief praktische en geavanceerde technische ondersteuning.

/01

Ons ONA

Met behulp van geavanceerde technische ondersteuning en passie voor realisatie – of het nou om publieksevenementen of zakelijke evenementen gaat – creëren we momenten die in het geheugen gegrift staan.

ONA Group geeft momenten, momentum en heeft  de mensen, de middelen én de venues om van ieder bijzonder evenement een magische, onvergetelijke beleving te maken. Van losse elementen tot de realisatie van complete end-to-end event oplossingen. Waaronder alle mogelijke producten, materialen en faciliteiten, inclusief praktische en geavanceerde technische ondersteuning.

/02

Mission

MISSION (WOW)

Wij zijn the excitement engineers met een lust voor live; op een missie om met onze realisatiekracht momenten, momentum te geven; samen met onze klanten en een groep van specialistische partners creëren we onvergetelijke ervaringen voor organisaties, bedrijven en individuen.

Vision

VISION (NOW)

ONA – Only Now Alliance – gelooft dat het leven draait om live. Er is alleen nu.

Values

VALUES

Persoonlijk

Energiek

Kwaliteit

Verantwoordelijkheid

WonderfulWorldlyWinningWorkplace

You. In the spotlight. 

ONA is altijd op zoek naar talent en gepassioneerde teamleden die met ons streven naar het mooiste en het beste resultaat.

PARTNERSWINNING PARTNERSWINNING

/04

Onze partners

We veroveren de harten van deelnemers, fans en bezoekers. Versterken de business van onze partners en zetten hun ambities in de spotlight. Every moment, made momentous!