/00

Over ONA

We are ONA – the excitement engineers

ONA is een belevingsproducent: een krachtig collectief van gedreven denkers, doeners en gespecialiseerde labels, met brede expertise in excitement voor zowel zakelijke als publieksevenementen. Van strategische begeleiding tot de realisatie van het volledige concept of project. Waaronder alle mogelijke mensen, faciliteiten en locaties, inclusief projectmanagement en praktische en geavanceerde technische ondersteuning.

/01

Ons ONA

met een lust voor live; op een missie om met onze realisatiekracht momenten, momentum te geven; samen met onze klanten bepalen wij de excitement strategie en creëren wij onvergetelijke ervaringen voor organisaties, bedrijven en individuen.

ONA geeft momenten, momentum en heeft  de mensen, de middelen én de venues om van ieder bijzonder project een magische, onvergetelijke beleving te maken. Van losse elementen tot de realisatie van complete end-to-end event oplossingen. Waaronder alle mogelijke producten, materialen en faciliteiten, inclusief praktische en geavanceerde technische ondersteuning.

/02

Mission

MISSION (WOW)

Wij zijn the excitement engineers met een lust voor live; op een missie om met onze realisatiekracht momenten, momentum te geven; samen met onze klanten bepalen wij de excitement strategie en creëren wij onvergetelijke ervaringen voor organisaties, bedrijven en individuen.

Vision

VISION (NOW)

ONA – Only Now Alliance – gelooft dat het leven draait om live. Er is alleen nu.

Values

VALUES

Persoonlijk

Energiek

Kwaliteit

Verantwoordelijkheid

WonderfulWorldlyWinningWorkplace

You. In the spotlight. 

ONA is altijd op zoek naar talent en gepassioneerde teamleden die met ons streven naar het mooiste en het beste resultaat.

BRANDSOURBRANDSOURBRANDSOURBRANDSOUR

/04

Onze brands

Steeds meer uiteenlopende brands veroveren de harten van deelnemers, fans en bezoekers. Van kunst, culinair, automotive tot locaties! Every moment, made momentous!