International Amsterdam Motor Show 2024

29 / 02 / 2024

Met trots presenteren we de International Amsterdam Motor Show (IAMS), dé nummer 1 autoshow van Nederland, als nieuwste toevoeging van de ONA-brand familie. Over een oppervlakte van 50.000 m² zullen meer dan 300 Supercars, Hypercars, E-cars, Sports Cars, Classics, Race-cars, Rally-cars, Concept Cars en Movie Cars tentoongesteld worden. Snelheid, design, technologie en excitement onder één dak.

Een beleving voor iedereen
De International Amsterdam Motor Show is een evenement voor iedereen; jong of oud, autoliefhebber of niet – wij garanderen dat niemand vertrekt zonder een glimlach. Dit jaar leggen we de nadruk op de totale bezoekerservaring. Van het maken van een proefrit in je droomauto tot het ervaren van de sensatie van een Formule 1-coureur in een geavanceerde simulator; onze excitement strategie brengt je dichter bij de actie dan ooit tevoren. Onze passie voor vernieuwing en innovatie wordt versterkt door onze samenwerking met H20, gericht op de vooruitgang in e-sports en gaming en biedt misschien wel het podium voor het ontdekken van nieuw techtalent.

Ready, set, go!
De kick-off van de International Amsterdam Motor Show wordt een speciale preview night, een avond vol entertainment en champagne – ONA-stijl. Het is een exclusieve ervaring om in een sfeer van luxe en plezier de autoshow te ervaren voordat deze officieel haar deuren opent voor het grote publiek.

Partners
Dankzij de samenwerking met meer dan 300 partners belooft de International Amsterdam Motor Show een groot succes te worden. Elke partner draagt bij aan de diversiteit en rijkdom van de show, waardoor elke bezoeker wordt verrast. We streven ernaar om een nieuwe standaard te zetten voor wat een autoshow kan zijn. Mocht je interesse hebben in worden van een partner, neem contact met ons op via info@amsterdammotorshow.com

Ervaar de International Amsterdam Motor Show van 28 maart t/m 1 april 2024 in de RAI, Amsterdam. Of bezoek onze vernieuwde site: amsterdammotorshow.com

EnormousElectrifyingExcitingEvents